Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е провел среща с президента на  Уестингхаус

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е провел среща с президента на  Уестингхаус
Коментари Харесай

Борисов пред шефа на Уестингхаус: ГЕРБ ще продължи да работи за диверсификацията на България

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е провел среща с президента на  Уестингхаус Тарик Чохо, отговарящ за нуклеарното гориво, вицепрезидента на завода за нуклеарно гориво в Швеция Азис Даг и представителя на компанията за България Иван Пиронков. Това излиза наяве от пост на Борисов във фейсбук.

 

Ето цялата обява:

 

„ #ГЕРБ ще продължи да работи за енергийната #диверсификация на #България по всички линии. Решението за 100% диверсификация на съветското нуклеарно гориво, което одобри Народното събрание, беше импортирано и признато с гласовете на ГЕРБ и евроатлантическите партии. Нашите депутати внесоха и предлагането и работиха за приемането на решението за създаване на нови нуклеарни мощности в страната по технологията АР 1000.

Това заявих през днешния ден по време на среща с президента на #Уестингхаус Тарик Чохо, отговарящ за нуклеарното гориво, вицепрезидента на завода за нуклеарно гориво в Швеция Азис Даг и представителя на компанията за България Иван Пиронков.

С сътрудниците Делян Добрев и Valentin Nikolov уверихме представителите на Уестингхаус, че с работата си ГЕРБ ще продължи да бъде поръчител за евроатлантическата ориентировка на България. В рамките на срещата обсъдихме вероятностите пред взаимното ни съдействие. “

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР